برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با روشهای ضدعفونی محصولات خشکبار توسط اتحادیه صادرکنندگان خشکبار ایران

برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با روشهای ضدعفونی محصولات خشکبار توسط اتحادیه صادرکنندگان خشکبار ایران

 

اتحادیه صادرکنندگان خشکبار ایران در راستای برنامه های اتحادیه در راستای ارتقاء سطح کمی و کیفی صادرات خشکبار اولین

کارگاه آموزشی آشنایی با روشهای ضدعفونی خشکبار را با همکاری سازمان حفظ نباتات و سازمان توسعه تجارت ایران و همزمان

با ششمین نمایشگاه بین المللی خشکبار ، گیاهان دارویی ، زعفران ، فناوری ، صنایع و خدمات وابسته در تاریخ 29 و 30 آبان ماه

سال جاری در محل نمایشگاه بین المللی تهران (سالن سبز) برگزار نمود.

شرکت کنندگان در این دوره ضمن آشنایی با آخرین روشهای ضدعفونی به صورت عملی با طریقه ضدعفونی محصولات خشکبار

آشنا شوند . مدیران و کارشناسان سازمان حفظ نباتات استانها و مدیران شرکتهای صادرکننده خشکبار در این دوره حضور داشتند .

سازمان حفظ نباتات به شرکت کنندگان در این دوره گواهینامه بین المللی ارائه خواهد نمود .

لازم به ذکر است به دلیل استقبال فراوان شرکتهای صادرکننده خشکبار و کارشناسان فعال در زمینه خشکبار این اتحادیه در نظر

دارد دومین دوره کارگاه آموزشی آشنایی با روشهای ضدعفونی محصولات خشکبار را در آینده برگزار نماید .

Workshop methyl bromide 01Workshop methyl bromide 03

Workshop methyl bromide 04Workshop methyl bromide 05

Workshop methyl bromide 06Workshop methyl bromide 07

Workshop methyl bromide 08Workshop methyl bromide 09

نظرات (0)

هنوز نظری ارسال نشده است

  1. بهتر است نام و نظر خود را فارسی تایپ کنید ( برای انتشار سریع نظر یا افزودن فایل پیوست، باید وارد حساب کاربری خود شوید )
پیوست (0 / 3)
انتشار موقعیت